MİLFÖYDE TAVUK BUDU tarif no:27
2.İFTAR ETKİNLİĞİ'NİN 4 .HAFTASI
TARİF NO:27TARİF GÖNDEREN:http://benimyemeklerim.com
BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM ARKADAŞIM..
|
Hazırlanışı: | : | Tavuk bagetleri temizleyin yıkayın. Tencereye alıp üstüne çıkacak kadar su ve tuz koyarak pişirin. (Etler fırında da pişeceği için dikkatli pişirin çok pişmesin dağılabilir.) Pişen bagetleri dışarıya çıkarıp suyunu süzdürün. Dışarıda bir müddet bekleyen milföyleri bagetleri sarın. Ek kısmı alta gelecek şekilde yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsisine sıralayın. Üzerine yumurta sarısı sürün arzu ederseniz çörekotu ve susamda serpebilirsiniz. önceden ısıtılmış 200 derece fırında nar gibi kızarana kadar pişirin. |
0 yorum:
Yorum Gönder