http://cafemis.com bannerımı alırmısınız?

MİLFÖYDE TAVUK BUDU tarif no:27

2.İFTAR ETKİNLİĞİ'NİN 4 .HAFTASI

TARİF NO:27
TARİF GÖNDEREN:http://benimyemeklerim.com

BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM ARKADAŞIM..
Tarifin Adı : İFTAR BEREKETİ ETKİNLİĞİ 4 MİLFÖYDE TAVUK BUDU
Eklenme Tarihi : 23.09.2008
Malzemeler :
  • Bu tarifi http://hobievigardenya70.blogspot.com/arkadaşımızın düzenledigi iftar bereketi etkinligi3 e gönderiyorum.
  • Kişi sayısına göre tavuk baget (tavuk budu)
    Kişi sayısına göre milföy yaprağı
    1 Tane yumurta sarısı

Hazırlanışı: :

Tavuk bagetleri temizleyin yıkayın. Tencereye alıp üstüne çıkacak kadar su ve tuz koyarak pişirin. (Etler fırında da pişeceği için dikkatli pişirin çok pişmesin dağılabilir.) Pişen bagetleri dışarıya çıkarıp suyunu süzdürün. Dışarıda bir müddet bekleyen milföyleri bagetleri sarın. Ek kısmı alta gelecek şekilde yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsisine sıralayın. Üzerine yumurta sarısı sürün arzu ederseniz çörekotu ve susamda serpebilirsiniz. önceden ısıtılmış 200 derece fırında nar gibi kızarana kadar pişirin.
Afiyet Olsun…

0 yorum: