http://cafemis.com bannerımı alırmısınız?

bloga gif ekleme

Yeni başlayan ya da artık kendi yapmak isteyenler için blog yardım kategorisi düzenlemeye karar verdim arkadaşlar.

Hareketli resim ya da gif eklemek için blogspotlarda kontrol panelinin hemen altında yer alan yerleşimi tıklıyorsunuz arkadaşlar.Yerleşim sayfanızın genel yapısının olduğu kısımdır.saatini cboxunuz yada diğer ekledikleriniz nerede yada nereye ekleyebilirsiniz onu görüyor ve düzenliyor gerekirse siliyorsunuz.

yeni eklemek için:

yerleşimde ekleyeceğiniz sütunun hemen üstünde sayfa ögesi ekleyi tıklıyorsunuz burda açılan pencerede,yazı mı resim mi ekleyeceksiniz ya da başka bir şey mi onu seçiyorsunuz ve kaydet diyorsunuz.

Resim eklemek için:

ya resim ekleyi seçersiniz,webten yazan kısma http:// ile başlayan kodu yazar yada yapıştırır sonra yükle dersiniz ya bilgisayarımdan der bilgisayarınızdan gözat ile resim seçer yükle dersiniz.

ya da java seceneginde çıkan tabloya kodu yapıştırır kaydet dersiniz.

Daha sonra önizleme ile başarınızı onaylar kaydedersiniz sayfayı....eklediğinizin yerini mause ile yerleşimde üstüne gelin sağa tıklayıp bırakmadan sürükleyin götürmek istediğiniz yere.....

Gif ya da resim kodu alma

Almak istediğiniz gifin ya da resmin üstüne geliyorsunuz arkadaşlar sağa tıklıyorsunuz mause ile oradan özellikleri seçiyorsunuz,adresi kopyalıyorsunuz http://ile başlayan....resim hareketli olarak böyle alınıyor.

0 yorum: